04/07/2018 Dionne

Duizend vrije dagen

In 2007 in Sri Lanka

Die heb ik dus. Misschien niet letterlijk 1000, maar toch nog steeds vrij veel. En Marijn heeft er geen.

Dus: wat ga ik doen met al die zeeën van tijd? Ik dacht zelf: citytripje. Ik vroeg een paar vriendinnen of er toevallig eentje tijd en zin had om mee te gaan, en zin hadden ze wel, maar tijd was een ander dingetje. Eéntje kan misschien op z’n vroegst in november. En ik wil eigenlijk voor die tijd ook nog wel even weg.

Dus ja. Wat nu? 

Waar kan ik heen?

Ik overweeg alleen ergens heen te gaan. Stockholm lijkt me leuk, en ik ben wel vaker alleen weg geweest (een maand Sri Lanka, half jaar Zuid-Afrika), dus een paar dagen een citytripje moet prima te doen zijn. Ik kan mijn eigen gezelschap best waarderen. En toch.. is een citytrip niet saai in je eentje? Iemand ervaring mee?

En heeft iemand tips (naast Stockholm dus, of is Stockholm misschien helemaal niet leuk?)?

IJsland lijkt me ook heel erg mooi, maar daar wil Marijn volgens mij ook wel een keer heen, en dan wat langer dan een paar dagen. Dat moet wellicht dus even wachten. Dubrovnik, lijkt me ook leuk. Krakau, of Riga of zo.

Dit jaar zijn we natuurlijk al naar Marrakech geweest en we gaan ook nog 3 weken naar Italië. Daar hoef ik dus niet per se heen. Verder wil ik denk ik niet té ver weg en ook niet erg lang. Want ja, die kindjes he.

Of ik neem er een mee. Alleen N of zo, lijkt me eigenlijk ook best wel leuk. Maar dan moet het wel weer een enigszins kindvriendelijke bestemming zijn.

Decisions, decisions

Ik ben dus nog een beetje zoekende. Ik weet niet precies wat ik wil, en of ik echt alleen ergens naartoe wil (wil je mee, ben je leuk en heb je tijd/geld? Laat het me even weten). En het moet ook allemaal niet al te veel geld gaan lopen kosten, want die motorrijlessen plunderen ook aardig mijn bankrekening.

Heb ik jullie allemaal even lekker misleid met mijn blog over duizend vrije dagen die gewoon een ordinaire vraag om tips voor wanderlustbevrediging blijkt te zijn. 

Deze foto kwam ik tegen toen ik die Sri Lanka foto zocht. Is dus al 10 jaar oud, oef. 

 

Tagged: , , ,

About the Author

Dionne Ik hou van lezen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *