19/08/2019 Dionne

Ja jemig moet ik weer een titel verzinnen

Er lopen momenteel best veel ‘projecten’ in mijn leven waar ik stiekem best wel wat tijd aan kwijt ben en die ga ik eens even beschrijven.

Hier stond eerst iets anders

..maar dat bleek ik nog niet prijs te mogen geven, achteraf. Dus heb ik het weer weggehaald. Maar waarschijnlijk heb je het toch al gelezen en zo niet; dan heb ik het niet voor niks weggehaald. Of zo?

Coachingstraject

Jawel! Hoewel ik een milde aversie heb ontwikkeld tegen alle millennials die een existentiële crisis doormaken en zich daarna tot coach ontpoppen, heb ik er nu ook een. Een coach dus. Geen millennial overigens. Hij zocht ‘coachees’ om mee te oefenen voor zijn opleiding en aangezien ik met mijn 32 jaar het wel eens tijd vond worden om mijn loopbaan meer sturing te geven, heb ik me aangemeld.

Maar dat kost dus best veel tijd. Zo ben ik nu als opdracht bezig met het schrijven van een biografie, en dat is dus niet binnen een uurtje klaar.

Podcast!

VANAF VANDAAG MAG IEDEREEN ‘M LUISTEREN! Vet spannend. Ik schrijf dit natuurlijk van tevoren, en het voelt een beetje als de light-versie van de dagen voor de bevalling van L. Zo’n rusteloos, maar tegelijk berustend gevoel, van: ik heb hier geen controle over, het moet gebeuren, het zal ongemakkelijk worden, en spannend. Ruim een jaar nadat ik voor het eerst dit idee opperde is de eerste aflevering voor iedereen te beluisteren, en dat vind ik best wel een beetje eng. En leuk. Dus.

Verder:

..zijn er nog wat minder grote dingen, zoals moeder zijn voor 2 kinderen, beter leren koken, en ideetjes die ik al honderd jaar heb en waar ik eindelijk eens wat mee zou willen doen – maar waarschijnlijk nog steeds niet ga doen want leven.

Tagged: , , , , , , , , ,

About the Author

Dionne Ik hou van lezen

Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *